Content-Type: text/html; charset=UTF-8 acid.pardey.org

Éden karnevál 2000-02-26
Zichy Kastély
Barba, Golem, Faktor, Alapzaj Djs, Virág, Oleg, D-lay, X-Lab: Mikusz, Titusz, Tadeusz, Naga
Psyche Masquerade    
1000 huf
intruder (2000-03-02 22:11:49)

Regen voltam ilyen kiraly partyn, es a tarsasag is meglepoen kellemes volt. A nehany parat leszamitva (sor, wc, mento, ruhatar) iszonyat jo volt. Mas. Ha valaki tud valamit arrol a csajrol aki elajult a wc-elott az legyszives szoljon. En apolgattam ott egy darabig es erdekelne mi lett vele. tsa!
Nemo (2000-02-29 13:18:10)

udv mindenki,

hat ez komoly agyzuzas volt.... :)))))
csekely 45min sorbanallas es tulekedes a bejaratnal, bent oriasi tomeg, kavargo kaotikus kaosz.... volt egy olyan lukteto orvenyles, hogy ha elkaptad, nagyon kiraly feelingeket hozott, de konnyen le lehetett csuszni rola...
rengeteg ismeros arc volt ott, idorol idore mindenkivel osszefutottam, de sov&co-t en is hianyoltam.... merre voltatok????
az Electric Universe-Meteor az ev egyik legnagyobb flashe volt szamomra, foleg a tuzfujokkal faklyasokkal meg minden, kb azzal "talaltam meg a bulit" :)))))
a zenek elegge osszevissza mentek, szolt mindenfele, neha egy-egy goa is, de nem nagyon lattam benne rendszert. meg voltak "kozonsegritkito" flashek is, pl a rendorok ahogy vegigmentek a termen, vagy az hogy felkapcsoltak a villanyt egyszer vagy fel orara, meg az hogy rendszeresen elbasztak a keverest. de az a durva, hogy ez lehet hogy direkt volt pusztan azert hogy minel jobban kikeszitsenek mindenkit, elmenjenek a kellemetlen arcok es a vegen a Tadeusz-Oleg-Tadeusz koncepcio ugy zuzzon ahogy azt kell. nalam elertek ezt a hatast, akkora elmeny volt hogy elmondhatatlan. :)))))
reggel indult be igazan a buli.....
amugy az egesz kicsit olyan volt, mint a Cinetrip, csak viz es mozi nelkul, ellenben mas flashekkel megtoldva... egyfajta virtualis utazas volt a "kaosz fellegvaraban" majd reggel fel egeszen a napba :)))))
azt kell mondjam, boven tobbet adott mint hittem volna, pedig neha meg menet kozben is elbizonytalanodtam a dologban.... de reggel ertelmet nyert az egesz :)
mindekozben a masik helysegben "lajtosabb" dolgok mentek, neha atneztem, Naga peldaul egesz jokat jatszott, de sehol sem zuzott akkorat mint az elobb targyalt resz....
osszefoglalva nem annyira buli volt mint inkabb elmeny, de abbol kib***ott nagy :))))))))
Danger (2000-02-28 22:40:17)

Bom,

kivancsiak voltunk a legnedas x-lab csapat mijen pardeyt tud osszehozni a
nepnek. odaerkezeskor kicsit ledobbentunk a 30 m-es soron, jo darabig
eltartott mire a nagy lokdosodes kozepette bejuthattunk vegre. ket terem,
eros basszusok, baromi sok ember, az atjaroban allando tomeg. fel oraval
kesobb lejebb kellett vennia hangerot, igy szerintm eleg kellemes volt, nem
kellett nagyon ordibalni ha beszleni akartam. hat ahhoz kepest hogy csak
prog house volt meghirdetve olyan sima hazak mentek hogy hanyinger. szal a
zene eleg gyenge volt, bar a dj berakott egy electric universe - meteor-t
amire a nep megorult es ekkor jottek be tuzfujok, meg egy qrva nagy lap, ami
tele volt gyumolcsokkel, de rengeteggel es rengetegfelevel, mindenki
marokkal nyult oda...aaaaaaaa ez a mozzanat meg a halottakat is
felebresztette :))))))) ez a dj mellesleg qrva benan kevert, olyanokat
trappoltatott hogy ihaj. szal a zene nagyon szar volt egeszen hajnali 5ig
amikor is oleg kerult a pult moge. regi goakat jaccot, slagereket, de jo
volt. a kozonseg nagyon vegyes volt, rakat grizzly, idiot ribanc
baratnoikkel, de ugy altalaban kedves volt mindenki. ez is mint farsang volt
meghirdetve de eleg kevesen voltak beoltozve. ruhat en sem talaltam
magamnak, ezert az elfekvoben levo hajspraymet vettem elo, legalabb ennyi
extra legyen. aztan egy tunderi joghallgato a pardeyn kipingalta az orcamat
igy vegre mar egesz farsangi abrazatom volt. csajok nagyon jok voltak. goa
magbol par egyent csak a pardey elejen lattam aztan eltuntek. igazabol
nehany momentumot leszamitva inkabb az ananda partin lettem volna, hatha az
jol sikerult megint.
erdekes volt hogy sov es co nem igazan volt ott a pardeyn, pedig sov aki egy
evvel ezelott meg sportolt majd emx kattintotta ra az szgepre es hiperaktiv
es akinek a kollegaja neten keresztul ismerte meg baratnojet, na szal o
mondta hogy az kotelezo parti meg minden, aztan meg sehol :)
organic (2000-02-28 18:09:03)

Koszonet egy tancoslanynak aki megcsokolt,
koszonet annak a kedves lánynak aki azt mondta "csukd be a szemed" es befujt csillamporral,
koszonet a "doktor urnak" aki nagyon jo fej volt es megnevettetett,
koszonet a maszkos arcnak a hangszoronal, aki beparaztatott : )
es minden kedves-kedves ismerosnek akivel nagyot buliztunk!!!!
Kiraly volt a hangulat!
dmt (2000-02-27 20:26:40)

Szombat este 10:30 ra oda ertunk, kisseb tolakodas utan bejutotunk es beatuk a kabatokat. Az ellejen a bal teremben nagyon jo psy zene ment, kurvara elveztem. Amikor mar nagyon elveztem hirtelen lehalkul a zene. Nagyon nem ertetem hogy miert tortent, erre oda mentem a dj hez es meg kerdeztem hogy mi a gond. Mondta hogy a rendorok bejottek es hogy szorakoznak a szervezokel, nagyon nem ertettem hogy a rendoroknek mi a elvezetuk ebben. Valami neni beszolt a rendorsegre hogy 400+ ember jol szorakozik es hogy o nem es hogy allitsak le a zenet vagy valami. Szoval nema csond es hirtelen nagy fust beffedi az egesz termet. Aztan lassan visza tekertek a hangerot, de most meg a zene nem stimmelt. Bekevertek progressive house hoz sima houseot, es nem is tob hibaval keverte be a csavo tobszor, szoval ekkor meg gondoltam hogy haza kene mennem. De vegulis meg vartam Oleg et. Amit o csinalt az nagyon jo volt, nagyon kiralj volt! Foleg a Astral Projections szam amit foltet!!! 6:30 kor el mentem a ruhatarba hogy a kabatomat felszedjem, lattom hogy akik vigyaztak a kabatra nincsenek ot es emberek ki be maszkaltak a ruhatarbol. Ekkor paraztam hogy nem lesz meg a kabatom, de meg lett. A buli szerintem nem volt rossz, a dekoracio az nagyon kiralj volt, a show amit a csavo csinalt a tuzel az nagyon kiralj volt meg az egesz gyumolcsos dolog. A show az szerintem 100% os volt, a zene lehetet volna kicsit jobb, maga a zene gyenge volt. Azert elveztem ellege, tarsasag nagyon kiralj volt, emberek kedvessek voltak, es az a csavo a macska ruhaba nagyon bejott.
Villa (2000-02-27 20:04:45)

Szombat, este 11:30. Junkival kiszállunk a taxiból, majd a partyt keressük. Hosszú sor fogad, a Hajogyár u. 2.-nél…
Afene, ez vagy fél óra lesz… Az elején "egész gyorsan" haldtunk, de a kaputól már más lett a helyzet. Közel másfél órás tulakodás, hiszen a WC-ket, a ugyanazon az ajtón keresztül lehetett megközelíteni, ahol a kassza is volt. Igényes. Végre meg van a jegy, de még be kell préselni magam azon a majdnem egyméteres bejárón, amin egyszerre úgy 20 ember akart kijutni, és másik 60 be… Najó. Kissé lehúzva, de büszkén bejutok. Megtalálom a bejáratnál eveszített Junkit, akihez idõközben csatlakozott Somac is. 4-5 méter megtétele után ismét tulakodás… neee! Felérünk a lépcsõn, ahol elösször a jobb termet választjuk.
Hatalmas tömeg, nincs levegõ, ellenben zsír hangulat fogad. Körbeköszönünk, majd megpróbálunk átjutni a másik terembe…
Idõvel sikerül is, itt is hasonló a helyzet. Átfurakodunk a terem túloldalára, ahol az állítólagos ruhatárat keressük. Találunk is valamit, de a ruhát nem látják szívesen, mivel a ruhatár bíz dugig volt. Jó! Nemgáz! Junki és Somac megcélozzák Somac kicsiját, ahol szunnyadni hagyják a kabátokat, míg én megvárom õket az utóbbi teremben. Alighogy eltûnnek, egyszercsak elhalkul a zene. A fények maradtak, így egy elég furcsa érzés fogott el… MEGSÜKETÜLTEM?!? Nem… Az nem lehet, hiszen igazán szerény hangerõ fogadott az imént. Hát akkor várjuk a fejleményeket…
1 perc… semmi. 2 perc… semmi. 3 perc… szolíd beüvöltések, melyek a zene hiányára utalnak. 4 perc... a zene nem, de a füstgép beindult. Az orromig sem látok, majd kifolyik a szemem, körülöttem meg a fehér, édeskés illatú köd. Idõvel megjön a látásom, és a zene is beindul. A hangulat ismét mosolyra késztet, majd megjelennek Somacék. Hát akkor igyunk valamit! Elvergõdükn a bárpulthoz, ahol ismét hosszas sorbanállás. Végre kiszolgálnak, majd keresünk egy békésebb helyet… persze ez reménytelen volt. Na sebaj. Miután ismét felszabadult a kezünk, visszatértünk. Másfél-két óra "lötyi-lötyi dance", a lighty zenére kisebb megszakításokkal, közben folyamatos dohányzás. A hangulat tökéletes, de egyre melegebb van… Keresünk valami hûvösebb helyet, de csak túlhüvöset talállunk. Na miután kissé átfagytunk, visszatérünk. Valamivel "vadabb" dance, és irdatlan hõség. 5 körül kezdett Oleg, de addigra már alig láttam a fáradtságtól, majd nemoskkal ezután kénytelenek voltunk lelépni.
Mindent összegezve elég jó party volt, jól éreztük magunkat. Igazából szerintem mindenki, kivéve azt, aki 4 körül mentõvel távozott. Bár biztos neki is jól indult a dolog ;). A szervezés lehetett volna kicsit átgondoltabb, hiszen egy asztal 2 méterre odébhelyezésével az egész bejárati káoszt meg lehetett volna elõzni, nemértem ez hogy nem jutott eszükbe. De ez legyen a legkevesebb…
Somac (2000-02-27 04:29:38)

Eden?
Paradicsom?
Igen talan. Tisztan nagyon jo volt ez a party. Vegre. Valaki megint olyan partyt csinalt, ahol akar csak latszatra is, de a partyzo volt a fontos, ugyanakkor nagyon szimpatikus emberek gyultek ossze az X-Lab bulira. Regi jol az agyamba marodott arcok: Frankhegyekrol, Katlanokrol. Csodaszep. Kellemes zene - utaztato zene. Lebeges. Kieses az idobol. Csodaszep utazas kellemes emberek kozott, sok ismerossel korulveve. Psyche Masquerades, tuznyelok, faklyasok, diak. Birkamod allvan kedves leanyzo gyumolcsdarabokkal etet. Hely kicsit inkabb ipari, de kellemesen diszitve. Bejaratnal tumultus, nyomulas, egy csomo civil- es sima fakabat. Titusz, Tade, goasok. Bulizas, Bugizas. Hianyzott egy csomo regi arc. Nehanyan ugyvezeto igazgatok, nehanyan csak faradtak. Koszonom jol esett.
Beküldő Email
Report