Content-Type: text/html; charset=UTF-8 acid.pardey.org

Spacedust party 2000-03-17  
Fonó Hangar
Magnetrixx (Ger) - live, Analog Pussy - D.J. set, Oleg, Wegha, E-Tai (Isr), Marc (Ger), Vaisnava (Ger), Xtro (Isr)
+36209728108      
n/a
organic (2000-03-29 13:22:03)

Ez volt a Psychedelic Virus Incubation Part I.
Valami elkezdodott! : ))) Organic.infected
Nemo (2000-03-18 15:50:20)

haliho,

hat vegul is sikerult eljutnom tegnap este a Fonoba, es egyaltalan nem bantam meg :)))

ejfel korul ertunk oda, es egybol feltunt ket dolog a multkori bulihoz kepest :
- a biztonsagiak bar nagydarabok voltak baratsagosan alltak hozzank es semmibe nem kotottek bele
- ejfel utan nem sokkal meg szinte kongott az uressegtol a hangar, ami a multkori telthaz utan meglepo volt

a lezer es a dekoracio kb ugyanolyan volt mint legutobb, a lezert egy kicsit jobban hasznaltak. a hangcucc is szebben szolt, bar helyenkent meg mindig ugy tunt, hogy nincs igazan jol beallitva. neha eleg durvan betorzitott, nem tudom hogy szandekosan-e vagy sem, de inkabb hanyagsagra tippelnek.

megerkezesunkkor Alex (XTRO) jatszott cd-rol, nagyon kiraly izraeli zeneket nyomott. csak az volt a gond, hogy a kozonseg nagyon lassan gyulekezett, igy meg amikor Vaisnava levaltotta ot 1kor, akkor is eleg kevesen voltunk. Vaisnava egy eleg hosszu felvezeto jellegu szettet jatszott, szinten cd-rol, lassan kezdett, fokozatosan gyorsitva. eleinte nagyon technos zeneket jatszott, jobbakat-rosszabbakat vegyesen, nekem csak az volt a problemam hogy a tech-trancet gyorsabban szeretem. ha meg mar lassu akkor legyen dallamos... mindenesetre azert a kozonseg csak gyult, es mire asszem olyan fel 4 korul Vaisnava beindult, addigra szinte telthaz volt megint. furcsa, hogy mennyien jottek nagyon keson. a felvezetes utan jott az Analog Pussy DJ set, ami szerintem nagyon rulez volt :))) foleg uj izraeli zeneket nyomtak, neha egy-egy sajat szamot, es egy egesz erdekes hangzasvilagot produkaltak. gyors, kemeny alap, sok melodia, sok kiallas volt, de nem annyira a "klasszikus" goa tipusu zene volt megse, hanem egy sokkal ujabb vilag. nekem nagyon bejott, vitt magaval vegig :)))))))
AP-ek utan jott a mostani live, Magnetrixx. kemeny, feszes, jellegzetesen nemet psytrancet nyomott, elszallos hangokkal megspekelve. helyenkent fergeteges pillanatai voltak, neha viszont elegge monotonnak tunt. engem rendesen megtancoltatott, nagyon jo rezges volt a zeneben vegig, csak lehet hogy mondjuk meg egy hangszer vagy hang idonkenti bedobasa sokkal jobba tehette volna. az alapjan amit hallottam egy szamot, kicsit folyamatosabb flashre szamitottam, monoton szakaszok nelkul, de igy is jol ereztem magam.... :)))))))
aztan Etai, szokasos kemeny izraeli zeneivel, jonehany ujdonsaggal megrakodva. felvaltva rakott lemezt es cd-t, es cd-n volt egy-ket szerintem kiadatlan ujdonsag a szettjeben. pl volt egy Astral Projection - Mahadeva remix, ami az eredeti valtozat ivet vitte vegig, de minden hang meg volt benne csavarva vagy effektezve az eredetihez kepest. nagyon regota szerettem volna Mahadeva-t hallani partyn, hat jol megkaptam. siman kilott a vilagurbe :))))))))
az utolso, akit lattunk Marc volt, aki mar reggel 7 korul kezdett jatszani, ennek megfeleloen lajtosabbra is vette a zenet. tech-trancet , psy-trancet es trancet jatszott vegyesen, nem tul gyorsan, ugyelve a koztuk levo egyensulyra. levezetesnek szerintem marha jo volt.
vegul is fel 9 korul jottunk el, addigra mar a kozonseg nagy resze elfogyott. Dolphin vegul is nem jatszott (illetve lehet hogy reggel igen, de azt mondta, hogy valoszinuleg a kulfoldiek vegigcsinaljak), ami szerintem roppant sajnalatos, a hosszu felvezetest megroviditve siman befert volna az AP szet ele. a masik magyar fellepo, Oleg el se jott, mint ahogy Wegha neve is tevesen szerepelt a flyeren (helyette lett volna Dolphin). mindenesetre a kulfoldiek jo bulit csinaltak... :))))
a kozonseg eleg vegyesnek tunt, de szerintem mindenki jo arc volt, a hangulat is vegig jo volt, ugyhogy amikor a zene bejott akkor a buli nagyon jo volt. meg egy eszrevetel : ezekre a csupasz betonfalakra+plafonra sok-sok dekoracio kene, mert igy azert ha oldalra nezel csak szurke falat latsz sok helyen. azt kene elerni, hogy barmerre nezel lass valami erdekeset :)

Nemo
Beküldő Email
Report